Blog

Tippek, trükkök és receptek minden sütés szerelmese számára

Zserbó – Nagyim receptje, amit ma már én viszek tovább
Rólam

Zserbó – Nagyim receptje, amit ma már én viszek tovább

Vannak sütemények, amik többek, mint egyszerű édességek. Vannak ízek, amik történeteket hordoznak, emlékeket idéznek fel – olyan pillanatokat, amik ör...

2025/07/03 Tovább olvasom
4 esküvő-2 hét- 330 lagzis barack
Kulisszatitkok, rendelések, esküvők

4 esküvő-2 hét- 330 lagzis barack

4 esküvő – 2 hét – 330 lagzis barackAz elmúlt két hét nem volt más, mint lisztfelhő, mandulaillat, puncsszelet és néha egy kis idegbaj (persze csak sz...

2025/06/26 Tovább olvasom
Egy esküvő kulisszái- sütiszemmel, az első nagy kaland
Kulisszatitkok, rendelések, esküvők

Egy esküvő kulisszái- sütiszemmel, az első nagy kaland

2022-ben történt, amikor még fogalmam sem volt róla, hogy egy nap majd boldog párok nagy napját fogom megsütizni..Egy kedves ismerősöm keresett meg, a...

2025/06/19 Tovább olvasom
Egy napom a sütik közt
Rólam

Egy napom a sütik közt

Sokan kérdezték már, milyen lehet egy „sütis nap”. Vagyis amikor nekilátok elkészíteni egy vagon rendelést, és egész nap a konyhában vagyok. Elmondom,...

2025/06/12 Tovább olvasom
🍓 Gyerekkorom habja – Epres gyümölcshab, 5 perc alatt
Szezonális recept

🍓 Gyerekkorom habja – Epres gyümölcshab, 5 perc alatt

Van az a pillanat, amikor veszel egy doboz epret, és nem csak a nyár illatát hozza magával... hanem egy gyerekkori emléket is. Így történt ez velem is...

2025/06/04 Tovább olvasom
Egy falat szeretet - Kulisszatitok egy esküvői rendelés mögül
Kulisszatitkok, rendelések, esküvők

Egy falat szeretet - Kulisszatitok egy esküvői rendelés mögül

Helyszín: Merlot Borhotel, Edelény – 2025.05.31. Április elején keresett meg a menyasszony, határozott elképzelésekkel és egy nagyon szerethető k...

2025/05/31 Tovább olvasom
1 2